Näin aluksi: KOMENASAIIIIIIIIII!!!!! Hemmetin pitkän tauon oon pitänyt! Olen miettinyt paljon minkälaisen osan kirjoittaisin. Halusin kesäosan joka olisi hauska ja jossa olisi unohettu taistelut sun muut hetkeksi. Sitten keksin niin typerän idean joka oli sitten pakko toteuttaa.:D Tähän osaan laitan ehkä myöhemmin kuvia.

Kesäloma oli alkanut. Ajattelin että kesällä tapahtuisi jotain jännittävää, mutta nyt vielä ei ole ollut mitään jännää. Suunniteltiin Kavereitten kanssa että  mentäisiin lomalle jonnekkin. Mutta minne? Emme tiedä sitä vielä. Lisäksi olen alkanut olemaan Kyon kanssa entistä läheisempi.  

samana iltana

Kyo tuli huoneeseemme kun Hana ja Mariko olivat poissa. Oli hiljaista. En keksinyt mitään järkevää sanottavaa Kyolle. Kyo napsutteli sormia samalla kun uskalsin tehdä aloitteen. -No... Tuota.... Kiva ilma! Sanoin heleästi. - Ei yhtä kiva kuin sinä. Kyo sanoi katsoen minua silmiin. Punastelin vähän. -On hiljaista. -On pimeää. -Me ollaan kahdestaan. Pääsi suustamme. Hymyilin. kyo otti käsistäni kiinni. Puristin niitä tiukasti omiini. Katsoimme toisiamme silmiin. Uskalsimme hivuttautua lähemmäs toisiamme. Vielä vähän... Huulemme olivat vain parin sentin päässä toisistaan. Sitten ne koskettivat. Mikä tunne! Olin taivaassa! Ensisuudelmani! kun irrouttauduimme toisistamme pelkäsin että kaikki olisikin ollut unta ja olisin suudellut tyynyä.  Mutta unta se ei varmasti ollut.  Pian kuitenkin kuului hirveä ryminä. Marko juoksi ovesta sisään huohottaen kuin koira. (Suukko unohtui sitten siihen hetkeksi)

-Ryo on saanut jotain aivan uskomatonta! Hän huusi. Pian Ryo ja Hana kävelivät huoneeseen sisään. -Mitä on tapahtunut? Kysyin hölmönä. -Olen perinyt mökin joka on niin pienellä saaren nypykällä ettei se näy varmaan edes kartalla! Mutta hieno saari se on ja muita mökkjä siellä ei ole. Ryo sanoi. -Siistiä! Huudahdin. -Mitä muuta? Kyo kysyi innostuneena. -Ette ole kuulleet vielä parasta asiaa! Ryo sanoi salaperäisenä. -Kerro, kerro, kerro!!! Kinusimme. -Hyvä on.... Se mökki sijaitsee......... SUOMESSA! Ryo tuuletti.

-Suomi! Eikö se ollut semmoinen maa jossa käydään paljon saunassa? Kysyin hymy korvissa. -Juuri se! Mariko virnisti. -Ja siellä saarella on sauna! Ryo hihkui. -Uskomatonta! Kyo hämmästeli.     -Sanoo poika joka voi muuttua tytöksi. Mariko virnuili. -Mentäisiinkö sinne lomalle? Ryo kysyi. Te rakkaat lukijat saatatte arvata mitä vastasimme?

 

Seuraavana päivänä aloitimme pakkaamaan tavaroita matkaa varten. Meillä kaikilla oli tulossa upea loma Suomessa. Tietääköhän se lisää suukkoja? Nyt toivottakaa meille hyvää matkaa ja toivokaamme ettemme myöhästy lentokoneesta!

Siinä se oli! Oli varmaan aika yllätys teille lukijoille että porukka lähtee Suomeen? No siihen asti: Heippa! Bye bye! Bie liao! Sayonara!