Yo! Tuli kauhea päähänpistos kirjottaa taas. XP Lukekaa jo osa! 

Viime jaksossa: Munkki kertoi nelikolle että heidän on taisteltava pahaa vastaan.(SailormuunwinxclubInuyasha tunne) He myöntyvät.

Nyökkäys. Nyökkäys mikä muuttaisi elämämme. Munkkikin nyökkäsi.         -Olette tavallista rohkempia... Siksi annankin teille viikon aikaa olla normaalisti ennenkuin aloitan koulutuksenne.     -Okei! Mariko huusi jo energisempänä.

Yht`äkkiä istuimmekin huoneemme lattialla.    -Elämänmuutos! Mariko hihkui. Vaikka tottakai tiesi että asia on kuolemaakin vakavampi.  Hiljainen hetki.       -No, meillä on viikko aikaa pitää hauskaa ja rentoutua. Sanoin.         -Ryo... Mennäänkö jätskille(Puneh) Marik kysyi.   Ryo nielaisi ja punastui kuin tomaatti.     -Juu. To-tottakai! Hän sai sanottua.     -Kyo hymyili iloisesti ja sanoi lähtevänsä läheiseen puistoon kävelylle.

En TODELLAKAAN tiedä miksi minä lähdin salaa hänen peräänsä. Kyo käveli reippain askelin kauniiseen puistoon. Hän istui juuri kukkivan kirsikkapuun juurelle. Minä seurasin häntä vähän kauempana. Kun ilta-aurinko valaisi Kyon kasvot, sisälläni syntyi uusi tunne. Se nipisteli mahanpohjasta ja sai rentoutumaan. Mikä tunne se on? Mietin sitä siinä hölmönä. Mutta sitten Kyo huomasikin minut. Katsoin häntä ihan paikoillaan. Kyo tuli hymyillen luokseni. Yksi kirsikankukka putosi päähäni.  Me nauroimme.

Tuo sopii sinulle. Kyo sanoi hymyillen.

kommentteja?