Yo! Hetkinen! Jo kymmenettä osaa viedään! Sen kunniaksi... EXTRA PITKÄ OSA! 

-Olette hyvin kehittyneitä voimienne suhteen... Mutta harjoittelua ette voi jatkaa täällä. Varsinkaan kun Ryo... Munkki sanoi osoittaen tajuttomaan Ryoon, joka puhui unissaan jotain nallekarkkien hyökkäyksestä. (Se viimekertainen hyppy oli vienyt Ryolta kaikki voimat. :,( )  -No mutta mitä harjoitukseenne kuuluu; Harjoitelkaa omassa maailmassanne Aseilla jotka nyt annan teille. Munkki sanoi meille miltei heti sen jälkeen kun olimme vilkaisseet Ryo rukkaa.

Munkki antoi minulle jonkin ihmeellisen vihreän tikun, Marikolle hän antoi ison bumerangin, Hanalle Sauvan jossa oli nauhaa, Kyolle hän antoi miekan ja sitten hän asetti ryon päälle monta pientä terävää sirppiä.  -Menkäähän nyt ja harjoitelkaa! Munkki kehotti. Nyökkäsimme. (Paitsi Ryo) Ja pian olimmekin jo omassa Huoneessamme. -Tästä tulee pitkä päivä. Sanoin muille. -Nallekarkkeja. Kuului Ryon mumina huoneemme perimmäisestä nurkkauksesta...

-No... Kuka vie Ryon lääkäriin? Mariko kysyi rikkoen hiljaisuuden. -Ei. Vaan kuka tietää mitä selitämme lääkärille paljastamatta salaisuuttamme? Hana korjasi. -Kuka on tarpeeksi hyvä valehtelemaan tekosyyn? Kyo mietti. Mutta sitten... Muiden (Paitsi Ryon) ilmeet kirkastuivat. -Saki... Sinähän harrastat teatteria vai mitä? Mariko kysyi virne kasvoillaan. -Ehhhh?! Tästä tulee hirveää! Sanoin kädet naaman päällä. -Mutta teen sen kuiteski. Sanoin iloisesti. -Miten me kuljetetaan Ryo sinne ku kenelläkään ei oo autoa? Kysyin. Mutta silloin Ryon suunnalta kuului ääntä: -Miksi pirskatissa minä makaan nurkassa?! Mariko Huudahti iloisena: -Ryo! Ja hyppäsi nopeasti hänen syleilyyn ja antoi tälle patalijoonan suukkoja. Ryo antoi suukkoja takaisin.  -En tosiaankaan haluaisi pilata iloanne mutta meidän pitäisi harjoitella. Sanoin varovaisesti. Ensiksi Marko ja Ryo jähmettyivät kuin jääpatsaat, mutta sitten he punastuivat kuin mansikka kesähelteellä.

Päätettiin mennä juoksukentälle harjoittelemaan. Eihän siinä käynyt kuin pari kertaa niin että Mariko sai bumerangista päähänsä, Hana jäi solmuun nauhan puristuksiin, Kyo löi miekan puuhun eikä saanut sitä irti, Ryon vaatteisiin tuli reikiä sirpeistä ja minun vihreästä kepistäni tuli niin paljon värejä että olimme keltaisen peitossa. Niin että tarvitsimme illalla jääpusseja, saksia, kirvestä, ompelukonetta ja tehoshamppoota. Mutta siitä hässäkästäkin selvittiin koska niinhän me tehdään!

Kommentteja? ;)