Sori! on ollut vähän taukoa... (JOULUA JA SAIRASTAMISTA) mutta päästän teidät osan pariin.                               Saki. Aloitahan vain!

Mariko kosketti koruansa... -Minä muistan sen. Hän sanoi tuijottaen tyhjyyteen. -Mutta entäs sitten tuo? Mariko kysyi ihmetellen Punaista tukkaani.

.-Yritetään muistaa enemmän! Sanoin innostavalla äänellä. Se on helppoa kun olimme molemmat siellä.(Miettii miettii miettii miettii)  -Punainen, sininen valitse ties joista molemmat ulos vie! Sanoin muistaen jotain. (Mariko katsoo lukijoita päin) -Mitä toi selittää? Mariko kysyy kuiskaten lukijoilta. (Neyla123 työntää Marikon Sakin luokse ja sanoo. -Kuuntele sitä!)

Mariko miettii Sakin sanoja ja muistaa että teksti oli kahdessa ovessa. -Saki! Luulen että ovien takanta pääsi ulos mutta entä jos me menimme eri ovesta kuin muut ja saimme supervoimia tai jotain! Marko huusi innostuneena. -Samalla pääsimme ulos! Sanoin Marikolle. -Mutta minusta tuntuu että kun menimme ovesta sen oven luokse tuli  myös kolme muuta. Jatkoin.

-Tyttö jolla oli puolipitkät ruskeat hiukset ja turkoosit silmät. Se ei puhunut paljoa. Mariko sanoi kädet puuskassa miettivän näköiesenä. Olimme hetken hiljaa kunnes huusimme yhteen ääneen: -HANA!!! Pian (huom. sillä sekunnilla) Hana olikin jo tullut paikalle. -Niin? hän sanoi kumartaen. Blaablaablafhvsfjwpjgpsgjgjskjgweogjlgjwjgowggjeriogjhogeigj5owegik Tytöillä oli paljon kysyttävää toisiltaan. Hanakin muisti tilanteen. -Ketkä ovat kaksi muuta? Hana kysyi miettien...

seuraavassa osassa (ehkä) selviää ketkä ovat kaksi muuta... Arikato ja moro!