Terve! On ollut vähän taukoa ja alkuhöpinän puutetta. Joten taidan päästä teidät osan pariin. -Saki osaa asiansa.

-Tää on uskomatonta! Huusimme kaikki yhteen ääneen. Keskustelimme paljon, ja ihme kyllä pojatkin olivat olleet siellä! -Mitä voimia teillä on? Mariko kysyi intoa puhkuen pojilta, käytyämme saman keskustelun kuin Marikon ja Hanan kanssa aikaisemmin.

Ryo astui eteenpäin ja sanoi: -Pelastan kauniita neitoja hädästä. Mariko näytteli mukana: -Oi pelasta minut! Hän huusi hysteerisenä.  Ryo sanoi urhoollisesti: Tule mukaani neito! Samassa hän nosti Marikon syliinsä ja pomppasi 10 metriä ilmaan. -Tuliko mieleen että nyt et putoa pehmeälle ruoholle vaan hiekalle?! Mariko huusi ilmasta. Hana, Kyo ja minä katsoimme heidän putoamistaan hieman kummisamme..Ryo heitti Marikon vielä ylöspäin.  Ryo putosi maahan jalat edellä ja Mariko hänen syliinsä. -Missäs urhea ratsuni on? Ryo kysyi ``Neidoltaan`` -Mariko keskittyi ja liikutti Ryon... polkupyörän paikalle. Ryo oli hetken ihmeissään mutta sitten hyppäsi Marikon kanssa pyörän kyytin ja he polkivat kentän ympäri. Bravo! Me muut taputimme ja nauroimme esitykselle. -Vielä yksi juttu!Ryo sanoi Marikolle. -Mikä? Mariko kysyi. -Näin prinssit ja prinsessat tekevät toisilleen tarinan lopussa... Ryo sanoi ja hymyili. Kamera esiin Hana! Kuiskutin Kyon kanssa. -Vai niin. Mariko sanoi ja... antoi mojovan suukon Ryolle.

HUPSISTA! Hana sanoi nolona. -Mitä? Me muut kysyimme? -Otin koko jutun videolle. Hana sanoi. Ensin tuijotimme Hanaa sitten kameraa... -HEHEHAHAHOHAHIHEHAAHA! Nauroimme Kauhean kovaa. Nyt on meidän vuoro. Minä, Hana ja Kyo sanoimme! Esitimme oman sketsin jossa muutin tukkani pystyyn ja punaiseksi. Olin paha tyyppi kuka piti Hanaa vankina. Hana lähetti ilmaan viestin että tarvitsi apua. Kyo oli valmis ja otti paksun kepin mukaansa. Kun Kyo löysi meidät. olimme pelaamassa ristinollaa Hanan mielen avulla. Ryo ja Hana Kaatuivat päällekkäin maahan naurusta. -Mahtava uusivuosi! Huusimme niin kovaa että varmaan koko Tokio kuuli!