Nyt tarina alkaa alusta: Huumorilla ja Empä kerro vielä millä höystettynä...

        päähenkilömme Saki aloittaa kertomisen...

olen tottunut jo sisäoppilaitoksessa asumiseen. Olen saanutkin jo neljä ihanaa ystävää! Siis Ryon, Marikon, Hanan ja Kyon. Kyo se on ihana nimi...

-Saki! Mariko huudahti ja herätti minut haavemaa eiiiiii vaan öö... tuota... kuvittelustani. -Mitä? Mistä kuvittelusta? Hän jatkoi.

Sitten et uskokkaan... pääni taisi räjähtää. Mutta kuitenkin Mariko tuli kertomaan että meillä olisi köksää eli tehtäisiin ruokaa ja sellaista.

Mentiin sitten keittiöön. -Nyt tehdään sushia ja currya. opettaja sanoi. -OK! Luokka huusi yhteen ääneen. Nyt ensimmäiseksi pestään kädet ettei ruokaan mene pöpöjä josta saatte sairauksia. Opettaja jatkoi. Mentiin Marikon kanssa saman tiskialtaan ääreen pesemään kädet. Kun pesin käsiäni Mariko vilkaisi minua ja muuttui kasvoiltaan liidunvalkeaksi. otin käteni pois altaasta ja ravistin Marikoa olkapäästä. -Mariko oletko kunnossa!? Olin hyvin huolissani. -Saki. Kato sun tukkaa. Mariko sanoi kuiskaten ja antoi pikku peilin. Katsoin hiuksiani. Mariko Huusi: VAU! Miten sä teit ton! Hymyilin vaisusti. -Itseasiassa en tiedä miksi tukkani on vihreä. tämä on varmaan jotain... Taikaa. Mariko sanoi kanssani yhteen ääneen.